Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова с критика към изказването на Николай

...
Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова с критика към изказването на Николай
Коментари Харесай

Йорданова за изказването на Денков: Подобни тежки определения трябва да бъдат изключени от езика на един политик

Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова с рецензия към изявлението на Николай Денков, който назова зърнопроизводителите у нас терористи.  

" Без разговор ние не може да реализираме прогрес. Лично аз мисля, че сходни тежки избрания би трябвало да бъдат изключени от езика на един политик, особено когато има спорни ползи ", изясни за NOVA Йорданова.

" Изслушах доста деликатно дебата в пленарна зала. От една страна, българският производител не може да бъде оставен безсилен. От друга страна, конкуренцията би трябвало да бъде обезпечена на задоволително високо равнище, тъй като модерният свят демонстрира, че тя е най-хубавият регулатор на каквито и да е връзки. Трябва да покажем взаимност към Украйна ", сподели още Йорданова.

По отношение на мигрантския напън, тя сподели, че сега се вижда ясно по какъв начин страната ускорява потенциала си, с цел да реагира на протичащото се. 

" Според мен би трябвало да се направи още, с цел да не се стига до обстановки, където огромни групи от мигранти да бъдат намирани в сърцевината на страната или пък по автомагистралите. Така, че работата следва. Местата за настаняване на мигранти би трябвало да подобрят потенциала си, с цел да може от една страна да отговорим на засиления напън и от друга да осигурим едни естествени хуманни условия за живот на тези хора ", разяснява някогашният правосъден министър.

Според нея службите, които се грижат за сигурността на България, би трябвало да бъдат реформирани.

По отношение влизането ни в Шенген, тя счита, че когато страната си сложи значима цел за обществото, ще се оправи. " Предстои да забележим дали ще влезем в пространството до края на годината. Трябва да убедим сътрудниците си, че напредваме ", сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР